1 2 3 4 5 6 7 8 9

Tervetuloa Vanhat Valmetit -kerhon uusille sivuille

 

Vanhat Valmetit -traktorikerho ry. (lyhenne Vanhat Valmetit ry.) on perustettu 24. toukokuuta 2003. Perustava kokous pidettiin Vantaalla Trollbergan maatalousmuseolla.

 

Kerhon tarkoituksena on edistää vanhojen Valmet-traktoreiden entistämistä ja vaalia niiden omistajien yleisiä ja yhteisiä tarpeita entisöinti- ja korjaustöissä, sekä edistää vanhojen Valmet-traktoreiden tunnetuksi tekemistä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi kerho:

 

  • tallentaa vanhoja Valmet-traktoreita koskevaa aineistoa
  • harjoittaa tiedotus-, julkaisu- ja opastustoimintaa
  • järjestää vanhojen Valmet-traktoreiden ajo- ja näyttelytapahtumia
  • harjoittaa yhteistyötä muiden vanhojen traktoreiden piirissä
  • toimivien yhteisöjen ja henkilöiden kassa.

Kerhon varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen yksityinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt ja jonka kerhon hallitus jäseneksi hyväksyy. Jäsenyys ei edellytä traktoria.

 

Kannatusjäseneksi hallitus voi hyväksyä yksityisen henkilön, oikeustoimikelpoisen yhteisön tai yksityisen elinkeinoharjoittajan, joka haluaa myötävaikuttaa kerhon tarkoitusperien saavuttamiseksi. Kunniajäseneksi hallitus voi hyväksyä alalla ansioituneen yksityishenkilön.

 

Kerhomme jäsenmäärä lähenee jo tuhannen rajaa ja saamme jatkuvasti uusia jäseniä mm. kesäisissä veteraanikoneiden tapahtumissa ja nykyisten jäsenien tekemästä valistustyöstä. Jotta kerhomme olisi mahdollisimman houkutteleva, sen hallitus on päättänyt panostaa tapahtumien ohella entistä enemmän sekä kerholehteen että Internet-sivustoon.

 

Voimme olla ylpeitä, että harrastuksemme on Valmet-merkki, jonka elämä jatkuu Valtrana. Etunamme on myös se, että saatavilla on runsaasti alkuperäismateriaalia, koska hallituksellamme on hyvät suhteet sekä tehtaaseen että eläkkeelle jääneisiin Valmet-veteraaneihin.

 

Huomatkaa myös linkit vanhoihin käyttäjän käsikirjoihin ja Valtran vastaavaan materiaaliin. Keskustelupalsta on avoin asialliselle tietojen ja kokemusten vaihdolle. Galleriasta juttunurkasta löytyy sekä ajanvietettä että hyötyä.

 

Koska painettu Valmet Viesti ilmestyy kahdesti vuodessa, nettisivuilla voidaan jakaa runsaasti tietoa lehtien ilmestymisen välillä. Siis sydämellisesti tervetuloa ja muistakaa osallistua sivujen sisältöön toimittamalla omaa materiaalianne.